Geschiedenis

D&S is een servicegerichte organisatie en daardoor een begrip in de Nederlandse vervoerswereld. Of het nu gaat om een privé- chauffeur, valet parking, coördinatie van vervoer op uw evenement of garderobe begeleiding, D&S Nederland
regelt het voor u!

Iwan Sewdien draait al weer een aantal jaren in de vervoerswereld mee. “Als student ben ik begonnen als parttime chauffeur in Rotterdam. Doordat het bedrijf werd geprivatiseerd, werd Iwan gevraagd om het bedrijf zelfstandig voort te zetten. “Vanaf januari 2001 mocht ik me eigenaar van D&S Nederland noemen en zijn we explosief gegroeid.”

Privéchauffeur/directiechauffeur
Iwan Sewdien: “Als persoonlijk assistent weet ik heel goed wat de klanten van een privéchauffeur verwachten. Aan die verwachting voldoen wij ook. Representatief rijden wij onze klanten, meestal in de wagen van de klant, naar diens afspraak. Vooraf oriënteren wij ons op de route en bekijken we de in-/uitstapmogelijkheden. We hebben een oplettend oog en houden, indien gewenst, contact met onze klant middels communicatieapparatuur.”